Μαζεύουμε όλα τα υλικά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° πάνω κάτω.
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και το λάδι και το πατάμε με το πιρούνι.
Προσθέτουμε το αβγό και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την βανίλια και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε τώρα με το χέρι μας.
Προσθέτουμε σε δόσεις το αλεύρι μας και ζυμώνουμε μέχρι να μπει όλο το αλεύρι.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μπολ.
Βάζουμε στο ένα το κακάο, 1 κσ ταχίνι και τα μισά καρύδια και ζυμώνουμε να ομογενοποιηθούν.
Στο άλλο μπολ βάζουμε 1 κσ ταχίνι και τα καρύδια, ζυμώνουμε να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα μεγαλύτερο μπολ βάζουμε τις 2 ζύμες τη μια δίπλα στην άλλη και πατάμε να ενωθούν στο κέντρο. Όπως στη φωτογραφία.
Περνούμε με ένα κουτάλι παγωτού από την μέση και δημιουργούμε μπάλες όπως ακριβώς θα κάναμε αν είχαμε ένα παγωτό μπροστά μας.
Βάζουμε κάθε μπάλα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.