Ανακατεύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα, αφήνουμε 5 λεπτά στην άκρη.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε ένα πηγάδι στη μέση και ρίχνουμε μέσα το γάλα με τη μαγιά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, αλάτι , μπέικιν πάουντερ, και το παπαρουνόσπορο στο μπολ και ζυμώνουμε τη ζύμη για 5 λεπτά με το γάντζο ή με τα χέρια μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Σκεπάζουμε το μπολ με μια πετσέτα κουζίνας και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για περίπου 1 ώρα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε περίπου 6 ίσα μέρη και σχηματίζουμε μπάλες.
Ανοίγουμε κάθε μπάλα σε πιτούλα, όχι πολύ λεπτή σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και μόλις κάψει αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ψήνουμε το πρώτο νάαν
Μόλις αρχίσει να φουσκώνει το γυρνάμε και ψήνουμε από την άλλη πλευρά. Προσοχή, τα ψωμιά καίγονται πολύ γρήγορα!
Κάνετε το ίδιο με τα υπόλοιπα ψωμιά naan.