Το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

Το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

by Peggy
1.378 Προβολές

Το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

Αυτό το παντεσπάνι το χρησιμοποιώ για γρήγορες τούρτες όταν θέλω επειγόντως ένα κέρασμα στο σπίτι που είναι νόστιμο και εμφανίσιμο, η συνταγή πετυχαίνει πάντα αρκεί να βάλουμε σωστά τις ποσότητες. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε και εσείς όσο εγώ.

Υλικά για το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνιι

  • 5 αβγά
  • 125 γραμμάρια ζάχαρη
  • 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο
  • 1 1/2 κγ μπέικιν πάουντερ, κοσκινισμένο
  • 2 βανίλιες

Πως κάνουμε το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

Βουτυρώνουμε καλά μια στρογγυλή φόρμα.

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά τις βανίλιες και τη ζάχαρη και χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το μπέκιν πάουντερ και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας, προσοχή δεν θέλει πολύ χτύπημα.

Με μία μαρίζ αδειάζουμε όλο το μείγμα μας στη φόρμα μας.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ακριβώς 30 λεπτά στους 170 βαθμούς, στη μεσαία θέση του φούρνου μας.

Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά, το βγάζουμε από τη φόρμα και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει εντελώς.

Μόλις κρυώσει το κόβουμε κάθετα στα δύο με ένα πριονωτό μαχαίρι. Το παντεσπάνι μας είναι έτοιμο για να φτιάξετε μια λαχταριστή τούρτα.


Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησέ με στο Facebook και στο Instagram!


*As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases

Δες επίσης:

Σχολίασε

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, αποδέχεστε αυτόματα και τους όρους χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα