Το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

Το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

Το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι

Αυτό το παντεσπάνι το χρησιμοποιώ για γρήγορες τούρτες όταν θέλω επειγόντως ένα κέρασμα στο σπίτι που είναι νόστιμο και εμφανίσιμο, η συνταγή πετυχαίνει πάντα αρκεί να βάλουμε σωστά τις ποσότητες. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε και εσείς όσο εγώ.

Υλικά για το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνιι

  • 5 αβγά
  • 125 γραμμάρια ζάχαρη
  • 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο
  • 1 1/2 κγ μπέικιν πάουντερ, κοσκινισμένο
  • 2 βανίλιες

Πως κάνουμε το πιο εύκολο και γρήγορο παντεσπάνι



Βουτυρώνουμε καλά μια στρογγυλή φόρμα.

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά τις βανίλιες και τη ζάχαρη και χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το μπέκιν πάουντερ και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας, προσοχή δεν θέλει πολύ χτύπημα.

Με μία μαρίζ αδειάζουμε όλο το μείγμα μας στη φόρμα μας.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ακριβώς 30 λεπτά στους 170 βαθμούς, στη μεσαία θέση του φούρνου μας.

Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά, το βγάζουμε από τη φόρμα και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει εντελώς.

Μόλις κρυώσει το κόβουμε κάθετα στα δύο με ένα πριονωτό μαχαίρι. Το παντεσπάνι μας είναι έτοιμο για να φτιάξετε μια λαχταριστή τούρτα.

 

 

Μοιράσου το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Don't Miss! random posts ..