Συνταγή για ινδοκάρυδα χωρίς γλουτένη

Συνταγή για ινδοκάρυδα χωρίς γλουτένη.

Συνταγή για ινδοκάρυδα χωρίς γλουτένη


Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για ινδοκάρυδα χωρίς γλουτένη- είναι επίσης πολύ διασκεδαστική για τα παιδιά!

Ο αριθμός των μερίδων που βγάζει αυτή η συνταγή είναι 10 κομμάτια, αλλά εξαρτάται από το πόσο μεγάλα θα κάνετε τα ινδοκάρυδα.

Έτοιμα σε 1 ώρα!

Υλικά που θα χρειαστούμε για τα ινδοκάρυδα

  • 200g αποξηραμένη καρύδα
  • 100 γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 1 μεγάλο αβγό
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ χωρίς γλουτένη
  • glace κεράσι, για να διακοσμήσετε

Πως κάνουμε τα ινδοκάρυδα



Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς και βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Βάζουμε όλα τα συστατικά εκτός από τα κεράσια σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν.

Χρησιμοποιώντας το χέρι μας, βάζουμε σε ένα φλιτζάνι  σερβιρίσματος αβγού λίγο από το μείγμα  και αναποδογυρίζουμε στο ταψί μας, ώστε να έχουμε ομοιόμορφα ινδοκάρυδα. Διακοσμούμε το κέντρο τους με τα κεράσια.

Ψήστε για 15 έως 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το στο ταψί για 10 λεπτά να κρυώσουν.

Μπορούν να διατηρηθούν σε βάζο για μεγάλο χρονικό διάστημα! 

Βεβαιωθείτε ότι το αλεύρι καλαμποκιού είναι 100% χωρίς γλουτένη διαβάζοντας την ετικέτα πριν από τη χρήση.

Μοιράσου το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Don't Miss! random posts ..