σπιτικό παγωτὀ φράουλα

Σπιτικό παγωτό φράουλα

by Peggy
44 Προβολές

Συνταγή για σπιτικό παγωτό φράουλα

Τώρα που έρχεται καλοκαίρι το καλύτερο και πιο δροσιστικό γλυκό είναι το παγωτό και πόσο μάλλον όταν βάλουμε φρέσκιες φράουλες στο παγωτό μας.

Συστατικά που θα χρειαστούμε για σπιτικό παγωτό με φράουλα είναι

  • 200gr γκαρνί ζαχαροπλαστικής
  • 1 κουτάκι ζαχαρούχο
  • 400 ml γάλα
  • 250 γραμμάρια φράουλες
  • 1 κάψουλα βανίλια

Εκτέλεση συνταγής

Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα φακελάκια γκαρνί και το γάλα και τη βανίλια.

Χτυπάμε με μίξερ για περίπου 5 λεπτά μέχρι η κρέμα μας να στέκεται.

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το μίξερ μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη και αφράτη κρέμα.

Παίρνουμε τις μισές φράουλες τις λιώνουμε στο μπλέντερ και τις προσθέτουμε μέσα στο μπολ με την κρέμα που θα γίνει το παγωτό φράουλα.

Ad1

Κόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες που έχουμε κρατήσει και τις προσθέτουμε μέσα στην στο παγωτό μας, αφού τις έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια του πάχους που επιθυμούμε. Αν δεν θέλουμε κομμάτια φράουλα μπορούμε να τις λιώσουμε όλες στο μπλέντερ.

Ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα ώστε να πάρει ωραίο χρώμα, αδειάζουμε σε πλαστικά δοχεία με καπάκι και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4 με 5 ώρες μέχρι να παγώσει.

Σερβίρουμε το σπιτικό παγωτό φράουλα σε χωνάκι ή σε μπολάκι.


Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησέ με στο Facebook και στο Instagram!

Δες επίσης:

Σχολίασε

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, αποδέχεστε αυτόματα και τους όρους χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε επεκτάσεις για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Για να συνεχίσετε απενεργοποιήστε αυτές τις επεκτάσεις και ανανεώστε τη σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε! Ευχαριστούμε!