Σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο

Σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο

Σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο

Μια πολύ απλή συνταγή για finger food που μπορείτε να σερβίρετε σε ένα πάρτι ή σε μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή με φίλους.


Υλικά για Σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο

Πως κάνουμε Σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο



Καθαρίστε το σκόρδο και λιώστε το στο γουδί προσθέστε το λάδι και ανακατέψτε. Ψιλοκόψτε το δεντρολίβανο και προσθέστε το στο μείγμα με το σκόρδο. Αφήστε το δύο ώρες.

Απλώστε τη ζύμη της πίτσας και κόψτε σε λωρίδες από τη μεγάλη πλευρά. Περάστε τα ξυλάκια για τα σουβλάκια με λίγο λάδι και βρέξτε ελαφρά τη ζύμη της πίτσας με το μείγμα λαδιού-σκόρδου, στρώστε με μία ή δύο φέτες μπέικον και τυλίξτε τις λωρίδες γύρω από τα ξυλάκια. Κάντε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

Βρέξτε ξανά με λίγο λάδι σκόρδου και δενδρολίβανου.

Μπορείτε να τα ψήσετε στην στη σχάρα του μπάρμπεκιου, στην άκρη, για να μην καούν. Ή ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Ενδιάμεσα γυρίστε τα σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο πλευρά ώστε να ψηθούν καλά.

Συνοδέψτε τα σουβλάκια ζύμης με μπέικον και σκόρδο με φρέσκο χειροποίητο τζατζίκι.

Μοιράσου το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Don't Miss! random posts ..