Μαλακά μπισκότα με διπλή σοκολάτα
Τα πιο νόστιμα σοκολατένια μπισκότα, έτοιμα σε μόλις 31 λεπτά!
Υλικά που θα χρειαστούμε για τα μαλακά μπισκότα με διπλή σοκολάτα
- 225 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ¼ κ.γ. αλάτι
- ⅓ κ.γ. σόδα μαγειρικής
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 55 γρ. κακάο χωρίς ζάχαρη
- 120 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 350 γρ. τσιπς σοκολάτας
Πως κάνουμε τα μαλακά μπισκότα με διπλή σοκολάτα
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C
Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειγνύουμε τη κρέμα μαζί με το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφρύ και χνουδωτό. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά!
Προσθέστε τα αβγά ένα κάθε φορά και ανακατέψτε για να τα ενσωματώσετε.
Προσθέστε τη βανίλια και ανακατέψτε καλά.
Σε μια πλαστική σακούλα για φαγητό, τοποθετήστε το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και το κακάο. Σφραγίστε την σακούλα και ανακινήστε τα υλικά για να τα συνδυάσετε. Το μείγμα θα πρέπει να είναι ομοιογενές χωρίς να εμφανίζονται ξεχωριστά συστατικά.
Προσθέστε το μείγμα αλευριού και κακάου στο βούτυρο και τη ζάχαρη. Ανακατέψτε μαζί μέχρι να έχετε μια ζύμη – περίπου 3 λεπτά.
Προσθέστε όλα τα καρύδια και τα τσιπ σοκολάτας και ανακατέψτε τα στη ζύμη.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, πάρτε κουταλιές από το μείγμα και αφήστε πάνω στη λαδόκολλα με απόσταση 5 εκατοστών.
Ψήστε για 11 μόνο λεπτά στους 180 βαθμούς.
Τα μπισκότα θα είναι μαλακά μόλις τα βγάλετε αλλά θα γίνουν όπως πρέπει μόλις κρυώσουν. Προσοχή μην τα παραψήσετε, θα γίνουν σκληρά.
Αν τα φτιάξετε, αφήστε μου τις εντυπώσεις σας στα σχόλια ή μοιραστείτε μια φωτογραφία των μπισκότων σας μαζί μου στο Instagram με hashtag #sintagesmagirikisgr .
Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησέ με στο Facebook και στο Instagram!
*As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases