Λαχταριστό παγωτό φράουλα με 2 υλικά; Κι όμως γίνεται!

Λαχταριστό παγωτό φράουλα με 2 υλικά; Κι όμως γίνεται!

by Peggy
687 Προβολές

Έτοιμοι να πέσετε με τα μούτρα στο πιο δροσερό και ακαταμάχητο γλύκισμα του καλοκαιριού; Ο λόγος φυσικά για το παγωτό φράουλα! Αφήστε στην άκρη τα έτοιμα παγωτά που είναι γεμάτα με συντηρητικά και χρωστικές και απολαύστε αυθεντικό χειροποίητο παγωτό μέσα από την άνεση του σπιτιού σας. Πως; Μα φυσικά με την Παγωτομηχανή της Beper BG.010Y.

Θα χρειαστείτε:

· 300gr φράουλες

· 150gr ζάχαρη

· 180gr νερό

· 60gr κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

Εκτέλεση: Ξεκινάμε τοποθετώντας τον κάδο της παγωτομηχανής στην κατάψυξη.

Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε το νερό και τη ζάχαρη και βάλτε το σε μέτρια φωτιά. Αφού λιώσει η ζάχαρη και μόλις αρχίσει να βράζει το σιρόπι, βγάλτε το από τη φωτιά. Παράλληλα, σε έναν πολυκόφτη multi προσθέστε τις φράουλες και πολτοποιήστε τις.

Ρίξτε τις φράουλες στο σιρόπι και ανακατέψτε καλά.

Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπολ, κλείστε το καπάκι του και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, για να αποκτήσει θερμοκρασία κάτω από 10°C.

Όταν το βγάλετε από το ψυγείο, προσθέστε στο μείγμα σας την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε καλά. Βγάλτε τον κάδο της παγωτομηχανής από την κατάψυξη, συνδέστε το καπάκι με το μοτέρ και ρίξτε το μείγμα μέσα από την ειδική τρύπα που διαθέτει. Θέστε την παγωτομηχανή σε λειτουργία για 20-40 λεπτά. Παρακολουθείτε την πορεία του παγωτού σας και τερματίστε τη λειτουργία μόλις το παγωτό πάρει τη σύσταση που θέλετε.

Σερβίρετε με σιρόπι σοκολάτα και τραγανά μπισκότα!
Ρίξτε μια ματιά στην Παγωτομηχανή και τις δυνατότητές της ΕΔΩ.

Για να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση, συνδυάστε το παγωτό σας με ένα φρεσκοψημένο, λαχταριστό χωνάκι. Φτιάξτε το στο άψε-σβήσε χάρη στη Συσκευή για Χωνάκι Παγωτού της Beper 90.499Y.

Ρίξτε μια ματιά στη συσκευή ΕΔΩ.


Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησέ με στο Facebook και στο Instagram!


*As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases

Δες επίσης:

Σχολίασε

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, αποδέχεστε αυτόματα και τους όρους χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα