Κορμός με πασχαλινό τσουρέκι

Κορμός με πασχαλινό τσουρέκι

Το Πάσχα πέρασε αλλά τα πασχαλινά τσουρέκια περίσσεψαν και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.

Ελάτε, λοιπόν, να φτιάξουμε ένα κορμό που αντί για μπισκότα θα έχει το τσουρέκι σας.

Συστατικά που θα χρειαστούμε

  • 3-4 φέτες τσουρέκι (250γρ)
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 250γρ μαργαρίνη (1 κεσεδάκι)
  • 1 αβγό

Εκτέλεση συνταγής

Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη και την ζάχαρη άχνη και όταν αφρατέψουν καλά ρίχνετε το αβγό, το κονιάκ (ή λικέρ) και το κακάο.

Μόλις ομογενοποιηθεί το μίγμα κόβετε το τσουρέκι σε μικρά κομμάτια και το ρίχνετε μέσα στο μίγμα ανακατεύοντας καλά με μια κουτάλα.

Ρίχνετε το μίγμα σε λαδόκολλα και τυλίγετε ώστε να δημιουργήσετε έναν κύλινδρο.

Βάζετε τον κορμό (ή «σαλάμι») στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει καλά.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, βγάζετε 5 λεπτά πριν το γλυκό από την κατάψυξη ώστε να μπορέστε να το κόψετε καλύτερα.

Εσύ γνωρίζεις τις προσφορές του kouzinika.com; Δες όλα τα προϊόντα με εκπτώσεις εώς -40%

Όλο το περιεχόμενο είναι ιδιοκτησία του sintagesmagirikis.gr και προστατεύεται από τις εκάστοτε ισχύουσες εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις. Διατίθεται στους χρήστες αυστηρά για προσωπική τους χρήση. Διαβάστε τους όρους χρήσης.. Η αναδημοσίευση στην ιστοσελίδα σας, επιτρέπεται μόνο με ανφορά της πηγής με ενεργό link.

Μοιράσου το!
Article Categories:
Γλυκά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Don't Miss! random posts ..