Φιλέτο σολομού με κρούστα από καρύδια
Συνοδεύστε το με ρύζι και λαχανικά..
Συστατικά
- 300 γραμμάρια φιλέτο σολομού
- 20 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα
- 2 κλωνάρια μαϊντανού
- 25 g μαργαρίνη, με χαμηλά λιπαρά
- 1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα, τριμμένη
- αλατοπίπερο
- Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση συνταγής
Πλύνετε τα φιλέτα σολομού, στεγνώστε τα (ή αφήστε τα να ξεπαγώσουν αν είναι κατεψυγμένα) αλατοπιπερώστε και προσθέστε χυμό λεμονιού. χοντροκόψτε τα καρύδια, (δεν θέλουμε να είναι σκόνη) και ανακατέψτε τα καλά σε ένα μπολ με τον μαϊντανό, την τριμμένη φρυγανιά τη παρμεζάνα , αλατοπίπερο και την μαργαρίνη.
Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού σε ένα ταψί, απλώνετε σε όλα τα κομμάτια με το μείγμα καρυδιών και πιέστε το καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 ° C για περίπου 25 λεπτά.
Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησέ με στο Facebook και στο Instagram!
*As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases