Ανακαλύψτε τη γεύση της Ασίας με νόστιμα ζυμαρικά σε συνδυασμό με μανιτάρια shiitake και φρέσκο πρόβειο τυρί .
Συστατικά
- 400 γραμμάρια μανέστρα με κορδέλα, ολικής αλέσεως
- 300 g ρίζα μαϊντανού
- 300 g μανιτάρια shiitake
- 200 γραμμάρια ζαμπόν, σωταρισμένα
- 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
- 400 ml χυμό καρότου
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- 100 γρ. πρόβειο τυρί κρέμα
- Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κόψτε τις ρίζες του μαϊντανού σε κύβους. Καθαρίστε και κόψτε τα μανιτάρια σε λωρίδες. Κόψτε το ζαμπόν σε μεγάλους κύβους.
Βάλτε το λάδι σε ένα τηγάνι. Τηγανίζουμε τις ρίζες του μαϊντανού σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το shiitake, τηγανίζουμε για ένα λεπτό. Προσθέστε χυμό καρότου. Προσθέστε θυμάρι και ζαμπόν και σιγοβράστε για πέντε λεπτά.
Προσθέστε το τυρί, αλατοπίπερο. προσθέστε τα βρασμένα μακαρόνια, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησέ με στο Facebook και στο Instagram!
*As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases