Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Φασόλια με λάχανο τουρσί
  • Καλαματιανό παστέλι

Ψαρονέφρι αλα κρεμ

Ψαρονέφρι αλα κρεμ – Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για το καθημερινό ή το εορταστικό τραπέζι σας!

Roasted meat under white sauceΥλικά που θα χρειαστούμε για ψαρονέφρι αλα κρεμ

  • Ψαρονέφρι 2 κομμάτια
  •  500 γρ Μανιτάρια πλευρώτους ή λευκά στρογγυλά
  • 1 Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 400 ml Κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι – πιπέρι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Παίρνουμε από το κρεοπωλείο τα φιλέτα κομμένα σε ροδέλες.

Σε ένα τηγάνι ψήνουμε τα φιλέτα μας και από τις 2 πλευρές για 3 λεπτά. Τα βγάζουμε, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τα αφήνουμε στην άκρη.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κόβουμε τα μανιτάρια σε ροδέλες.

Βάζουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι να αχνίσουν (όχι να ροδίσουν).

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ψαρονέφρι μας και την κρέμα γάλακτος.

Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Το Ψαρονέφρι αλα κρεμ είναι έτοιμο!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 181 times, 1 visits today)
  • Η ζάχαρη εξίσου επικίνδυνη με το τσιγάρο και το αλκοόλ
  • Ωμέγα 3 λιπαρά -Ένας σύμμαχος για την υγεία μας!
  • Κριθαράκι με γαρίδες
  • Σπιτικά φύλλα σφολιάτας
Υλικά