Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
info@sintagesmagirikis.gr
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Αλμυρό κέικ με κοτόπουλο
  • Πλεξούδα με ξηρούς καρπούς και πραλίνα φουντουκιού

Πως αποστειρώνουμε τα βάζα;

Jam jars being sterilisedΤρόποι για να αποστειρώσουμε τα βάζα μας

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποστειρώσουμε τα βάζα μας:

1) Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Τα αφαιρούμε με μασιά ή γάντια και τα αφήνουμε ανάποδα να στεγνώσουν. Με τον ίδιο τρόπο αποστείρωναν και οι μαμάδες μας τα μπιμπερό, όταν δεν υπήρχαν βραστήρες.

2) Πλένουμε πολύ καλά τα βάζα και τα βάζουμε στο φούρνο – στους 100 βαθμούς κελσίου, όπου τα αφήνουμε για 30 λεπτά. Τα βάζα μας πρέπει να είναι γυάλινα και καθαρά για να μην χαλάσει η μαρμελάδα μας. Τα πώματα πρέπει να είναι βιδωτά, γιατί αλλιώς θα πάρει αέρα το περιεχόμενο και θα χαλάσει.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 100 times, 1 visits today)
  • Κέικ με μπανάνα και σοκολάτα
  • Ψαροκροκέτες
  • Κορμός nutella με 4 υλικά
  • Ψαρονέφρι φλαμπέ με ουίσκι
Υλικά