Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Νηστίσιμο σαραγλί με ταχίνι
  • Πατάτες γιαχνί

Πακόρε από την Ινδία

Πακόρε από την Ινδία

3_118Υλικά που θα χρειαστούμε για Πακόρε από την Ινδία:

Για 4-6 άτομα

  • 3 κ.σ. ρεβιθάλευρο
  • ½ κρεμμύδι
  • ¼ κουνουπίδι
  • 2 κ. γ κάρυ
  • 2 κ.γ. γιαούρτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Πλένουμε το κουνουπίδι καλά και το κόβουμε στον τρίφτη στην χοντρή μεριά.

Το τοποθετούμε σε ένα μπολ.

Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με το κουνουπίδι.

Κοσκινίζουμε το ρεβιθάλευρο και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ.

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα πηχτό μείγμα, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Αφήνουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί παίρνουμε με ένα κουταλάκι από το μείγμα και το ρίχνουμε στο λάδι. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να γεμίσει η κατσαρόλα.

Το λάδι θα πρέπει να σκεπάζει τα μπαλάκια.

Τα γυρίζουμε με τρυπητή κουτάλα, όταν πάρουν ξανθό χρώμα τα πακόρε είναι έτοιμα!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 178 times, 1 visits today)
  • Yuzu julep (Ιαπωνικό κοκτέιλ)
  • Κοτόπουλο με κρεμμύδια και πατάτες στο φούρνο
  • Πέννες με λουκάνικο και πιπεριές στο φούρνο
  • Cheesecake με Kinder Bueno και γλάσο σοκολάτας
Υλικά