Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Ψαρονέφρι φλαμπέ με ουίσκι
  • Πουτίγκα σοκολάτας

Νάτσος με κιμά και λιωμένο τυρί τσένταρ

Νάτσος με κιμά και λιωμένο τυρί τσένταρ

Στο Μεξικό το τρώνε είτε σαν ορεκτικό είτε ως κυρίως πιάτο..

natsos-me-kima-kai-liomeno-tiri-tsendarΥλικά που θα χρειαστούμε για Νάτσος με κιμά και λιωμένο τυρί τσένταρ:

  • 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο από τη ελιά
  • 1-2 σακουλάκια νάτσος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ντοματάκι ψιλοκομμένο κλασικό pummaro
  • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια red kindey
  • 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι βραστό
  • 1 φλιτζάνι  τυρί cheddar τριμμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γ. κόλιανδρο τριμμένο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, μέχρι να μαραθεί.

Έπειτα ρίχνουμε τον κιμά και μαγειρεύουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά του.

Μόλις ο κιμάς γίνει, προσθέτουμε τα φασόλια, τα ντοματάκια, το καλαμπόκι, την πιπεριά, το κόλιανδρο, και αλατοπιπερώνουμε.

Τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 περίπου λεπτά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας.

Ρίχνουμε το μείγμα με το κιμά σε ένα ταψί και καλύβουμε με τα νάτσος.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.

Λίγο πριν βγάλουμε το ταψί πασπαλίζουμε με τυρί τσένταρ για να λιώσει.

Τα νάτσος με κιμά και λιωμένο τυρί τσένταρ είναι έτοιμα!!!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 247 times, 1 visits today)
  • Χοιρινές μπριζόλες α λα κρεμ
  • Μπακλαβαδάκια αμυγδάλου
  • Φρικασέ με σπάλα αρνιού
  • Πατάτες γιαχνί
Υλικά