Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Πατατοκροκέτες με γερμανικό ξινό λάχανο [sauerkraut]
  • Αγρέλια (άγρια σπαράγγια) με αβγά

Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο (Γιουβέτσι)

Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο (Γιουβέτσι)

giouvetsi-kritharaki-me-mosxariΥλικά που θα χρειαστούμε για Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο (Γιουβέτσι) :

  • 6 κουταλιές της σούπας τριμμένο κεφαλοτύρι
  • 3 φρέσκιες ντομάτες
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 5 φλυτζάνια νερό
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1/2 πακέτο κριθαράκι
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας μας και το βάζουμε στο ταψί.

Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα στο ταψί.

Προσθέτουμε το βούτυρο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει και να μισοψηθεί.

Προσθέτουμε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα. Μόλις βράσουν ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε κάπου κάπου για να μην μας κολλήσει.

Σερβίρουμε το γιουβέτσι με κεφαλοτύρι.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 370 times, 1 visits today)
  • Ντόνατς γεμιστά
  • Τσουρέκι με λευκή σοκολάτα [Σαν του Τερκενλή]
  • Σπιτικό ψωμί έτοιμο σε 10 λεπτά
  • Γιαπωνέζικη σούπα με νουντλς
Υλικά