Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Εύκολη ζύμη για πίτσα με μπύρα
  • Μαρμελάδα Μανταρίνι

Kinome Yaki [Ψητό ψάρι από Ιαπωνία]

Συνταγή για Kinome Yaki [Ψητό ψάρι από Ιαπωνία]

Kinome-Yaki-iaponiko-psito-psari-sintagiΥλικά που θα χρειαστούμε για Kinome Yaki [Ψητό ψάρι από Ιαπωνία]

  • 4 φιλέτα ψαριού [γλώσσα, τόνο]
  • 2 κουταλάκια του γλυκού τζ’ιντζερ τριμμένο
  • 4 κουταλιές της σούπας σαλτσα σογιας
  • 4 κουταλιές της σούπας sake [σάκε]
  • 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
  • Φύτρε φασολιού για το γαρνίρισμα & ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση συνταγής:

Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας το σάκε και τη ζάχαρη.

Μαρινάρουμε το ψάρι και το αφήνουμε 30 λεπτά με το μείγμα.

Έπειτα το ψήνουμε από κάθε πλευρά για 7 λεπτά και προσθέτουμε λίγη από τη μαρινάδα.

Σερβίρουμε αν θέλουμε με ρύζι.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 125 times, 1 visits today)
  • Φοντάν σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια
  • Γκοφρέτες με 2 υλικά
  • Πανεύκολα τυροπιτάκια στη στιγμή
  • Σάμαλι νηστίσιμο
Υλικά