Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Αλμυρή Θρακιώτικη γαλατόπιτα
  • Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Κατσικάκι φρικασέ με σπανάκι

Κατσικάκι φρικασέ με σπανάκι

katsikaki-frikase-me-spanakiΥλικά που θα χρειαστούμε για Κατσικάκι φρικασέ με σπανάκι:

  • 1/2 με 3/4 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό κατσίκι (μπούτι σε μερίδες)
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα ζεστό νερό
  • 500 γρ. σπανάκι φρέσκο ζεματισμένο ή κατεψυγμένο
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • αλάτι πιπέρι

Για το αυγολέμονο

  • 1 αβγό
  • μισό λεμόνι

Εκτέλεση συνταγής:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρέας στο λάδι, το γυρίζουμε και απ’την άλλη μεριά και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια.

Αφήνουμε το κρέας να πάρει χρώμα και να μαραθούν λίγο τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε το αλάτι και λόγο νερό.

Σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βράσει και να μαλακώσει το κατσικάκι.

Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη νερό.

Αφήνουμε το φαγητό μας μέχρι να είναι έτοιμο το σπανάκι και το κρέας. Έπειτα αβγοκόβουμε.

Σερβίρουμε το κατσικάκι φρικασέ με σπανάκι αμέσως!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 444 times, 1 visits today)
  • Νηστίσιμα σιροπιαστά ροξάκια
  • Τα πολλαπλά οφέλη του λιναρόσπορου
  • Ψητό γουρουνόπουλο
  • Ρώσικη σαλάτα
Υλικά