Καλώς ήρθατε

.....Το ταξίδι γεύσεων ξεκινά.....

Στείλτε μας τις δικές σας συνταγές στο:
[email protected]
ή στη σελίδα μας στο Facebook:
facebook.com/sintagesmagirikis

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις συνταγές μας στο email σας!

  • Μπισκότα βουτύρου με 4 υλικά!
  • Η διατροφή επηρεάζει τη διάθεσή μας

Ντιπ με φέτα και σπανάκι

Ντιπ με φέτα και σπανάκι

dip-me-spanaki-kai-fetaΥλικά που θα χρειαστούμε για ντιπ με φέτα και σπανάκι:

  • 1 κούπα φέτα θρυμματισμένη
  • 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 4 καρδιές αγκινάρας βρασμένες κονσέρβα
  • 200 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο
  • 100 γραμμάρια βούτυρο
  • 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 250 γραμμάρια γραβιέρα
  • ¼ χούφτα βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση συνταγής:

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την γραβιέρα και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε για πέντε λεπτά.

Βράζουμε ξεχωριστά το σπανάκι και τις αγκινάρες και έπειτα τα ψιλοκόβουμε.

Βάζουμε τα λαχανικά μας σε ένα πυρέξ μαζί με τη σάλτσα και όλα τα τυριά εκτός της φέτας.

Απλώνουμε το μείγμα μας στο πυρέξ και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα.

Ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Το Ντιπ με φέτα και σπανάκι είναι έτοιμο!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
(Visited 213 times, 1 visits today)
  • Εύκολος χαλβάς με κακάο, σε 15 λεπτά!
  • Λυχναράκια
  • Χυλοπίτες με γαλοπούλα σε σάλτσα γιαουρτιού
  • Φύλλα κρούστας. Εγγυημένα, το λεπτότερο φύλλο που έχετε ανοίξει χωρίς πλάστη!
Υλικά